Författararkiv: Pierre Sjölund

BRF Visiret börjar med källsortering

Torsdag den 30 mars börjar vi med källsortering. Vi gör det av tre anledningar. Dels för bättre service till föreningens medlemmar och dels för att bidra till en bättre miljö för våra efterkommande samtidigt sänker vi våra kostnader.

Du kan bidra
Hjälp till att källsortera matrester i vårt nya kärl. Det omvandlas till biogas som kan användas i våra bilar. En biogasbil kan köra lite mer än 1 km på 1 kg matavfall. Därför bjuder föreningen på monteringen av det nya kärlet. Källsortering matrester är subventionerat.

Soprumsinformation

Pierre Sjölund

2016-06-05

Målning av planket enligt underhållsplanen pågår. Vänligen parkera gärna någon meter från planket så att målarna får plats.

Tack för hjälpen,

/Styrelsen

Styrelsen har digitaliserat sitt arbete.

Styrelsen har effektiviserat sitt arbete genom digitalisering. Vi kan nu erbjuda snabbare handläggning av hyresavtal för p-platser, godkännande av medlemskapsansökningar, m.m. genom att vi digitalt signerar dokument. Mäklare och leverantörer kan med enkelhet maila ansökningshandlingar och avtal för snabb handläggning. Medlemmar signerar hyresavtal med Mobilt BankID.

eGreement_Logo

Reparation av fasaden visirvägen 5-11

NCC påbörjar reparation av fasaden måndag den 31/8.

De kommer att ställa upp en arbetsbod på baksidan av Visirvägen 5. Man kommer även att montera byggställningar på baksidan av båda husen.

OBS! Parkieringsförbud

parkieringsförbud


Från och med nu dvs. den 27 oktober gäller parkeringsförbud på Visirvägen.

Det finns tre stycken gästparkeringar i föreningen. Parkeringsplats nr 57  har ombildats till gästparkering. Gästparkeringar gäller i max tre timmar tillsammans med p -skivan och parkeringstillståndet. Har du flera besökare så finns det även parkeringsmöjligheter under 24 timmar på Slöjdvägen. Det finns även tiotal betaldparkeringar som Brabo tillfogar, en timme där kostar 8 kr och 40 kr per dygn.

Kanalpaket Telia.

Styrelsen är intresserad av att veta vilka vilket kanalpaket varje medlem har för att i framtiden eventuellt kunna få ett bättre avtal med Telia.

x Start

x Lagom

x Stor

Vänliga skicka ditt svar till robin.eriksson@live.se, uppskattas om svar fås senast 22/10.
Tack på förhand!